Η οθόνη παιχνιδιών περιλαμβάνει τρία βασικά στοιχεία – περιοχή προβολής , περιοχή πληκτρολογίου και πίνακα παιχνιδιών.
  • Περιοχή Προβολής. Οι κύριοι κύλινδροι παιχνιδιών και οι κύλινδροι Free Spin εμφανίζονται σε αυτήν την άνω περιοχή. Επιπλέον, εμφανίζεται το κουμπί Πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη δυνατή κερδοφορία κερμάτων. Οι πολλαπλασιαστές είναι ορατοί σε όλο το παιχνίδι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Περιοχή πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιο εμφανίζει το τρέχον επίπεδο πονταρίσματος (δηλ. Τον αριθμό κερμάτων που στοιχηματίζονται ανά γραμμή πονταρίσματος), τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πονταρίσματος, το διαθέσιμο μετρητά σε κέρματα και την τρέχουσα τιμή κέρματος. Αυτή η περιοχή περιέχει επίσης τα κύρια κουμπιά παιχνιδιών που χρησιμοποιούνται για την επιλογή του επιπέδου στοιχήματος, των γραμμών στοιχήματος, της αξίας των κερμάτων και την έναρξη του παιχνιδιού.
  • Πίνακας παιχνιδιών. Ο πίνακας παιχνιδιών στο κάτω μέρος περιλαμβάνει τα κουμπιά για ρυθμίσεις παιχνιδιού, ήχου, μενού αυτόματης αναπαραγωγής και τους κανόνες παιχνιδιού. Αυτή η περιοχή εμφανίζει επίσης τις πληροφορίες του λογαριασμού του παίκτη και τις εναλλαγές ανάμεσα στην εμφάνιση των διαθέσιμων μετρητών, του τρέχοντος στοιχήματος, του ποσού που κέρδισε και του τρόπου αναπαραγωγής (όταν βρίσκεται στη λειτουργία Play for Fun).
  • Το μενού ρυθμίσεων παιχνιδιών. Το Gonzo’s Quest ™ διαθέτει ένα νέο μενού ρυθμίσεων παιχνιδιών που δίνει στον παίκτη βελτιωμένο έλεγχο στο περιβάλλον παιχνιδιού. Εάν ο υπολογιστής και η σύνδεση στο δίκτυο είναι κορυφαία, ο παίκτης μπορεί να ορίσει την ποιότητα για το παιχνίδι ως “υψηλή”. Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τις κινήσεις του παιχνιδιού και την ακολουθία intro ταινιών κατά την επόμενη εκκίνηση του παιχνιδιού.