Η NetEnt εξέδωσε το Jumanji, το πρώτο video slot game που βασίζεται στην αγαπημένη ταινία της Sony Pictures Entertainment, Jumanji. Το παιχνίδι συνδυάζει το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι με video slots και αρκετοί παίκτες το έχουν προσθέσει στα αγαπημένα τους.

Στην αυθεντική ταινία Jumanji, ένα ξεχασμένο για χρόνια επιτραπέζιο παιχνίδι έχει τη δύναμη να ελευθερώσει το χάος. Τώρα, η NetEnt φέρνει το Jumanji στον κόσμο των online video slots με ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει σε πέντε τροχούς όλο το ενδιαφέρον της ταινίας.

Η NetEnt φέρνει το δικό της στρίψιμο στον πλανήτη του Jumanji, μετατρέποντας τις καταστροφές που τυχαίνουν στον Alan Parrish σε λειτουργίες με slot mechanics. To Jumanji είναι ένα video slot game πέντε τροχών με τέσσερες τυχαίες λειτουργίες, ένα επιτραπέζιο με τέσσερα διαφορετικά Free Spins, μία λειτουργία μυστηρίου, κέρδη νομισμάτων και έξτρα ζαριές.

Το Jumanji είναι το πρώτο του είδους του και μία καινοτομία στα video slots, αφού συνδυάζει στοιχεία από το επιτραπέζιο και το video slot game. Επιπροσθέτως, περιλαμβάνει τόσο free spins όσο και μία μυστηριώδη λειτουργία.

Οι φίλοι της ταινίας ψάχνουν τα δώρα, αφού θα αναγνωρίσουν τέσσερις διάσημες λειτουργίες στο Jumanji slot game:

Wild Stampede: Οι ρινόκεροι θα τρέχουν στην οθόνη όσο οι τροχοί γυρνούν, προσθέτοντας από τέσσερα έως εννιά είδη.

Monkey Mayhem: Απονέμει πιθανά κέρδη όταν οι τροχοί σταματήσουν, πριν τα σύμβολα ανακατευθούν τυχαία για να δημιουργήσουν μία επιβεβαιωμένη νίκη.

Monsoon Wilds: Ενας ή δύο τροχοί θα είναι απολύτως καλυμμένοι όσο οι υπόλοιποι θα γυρίζουν.

Sticky Vines: Ολα τα σύμβολα που είναι μέρος των κερδών και όλα τα είδη από το αρχικό γύρισμα μένουν στους τροχούς και όλα τα υπόλοιπα σύμβολα γυρίζουν ξανά.

Ο Χένρικ Φάγκερλουντ, διευθυντής προϊόντων της NetEnt, αναφέρει: «Η ταινία Jumanji ήταν μία μεγάλη επιτυχία και γνωρίζουμε ότι έχει φίλους σε όλον τον κόσμο. Δημιουργώντας ένα slot game βασισμένο τις φανταστικές λειτουργίες της ταινίας είναι μία πρόκληση αλλά πάνω από όλα απόλαυση. Βρήκαμε τον τρόπο να ενσωματώσουμε τόσο τις λειτουργίες του επιτραπέζιου αλλά και το ενδιαφέρον σε ένα slot game, το οποίο έχει γίνει αποδεκτό με θετικό τρόπο από τους παίκτες».