Πως κερδίζεις στο Gonzo’s Quest

gonzos slot-novibet

Πριν αποφασίσεις να ξεκινήσεις την περιπέτειά σου με τον σπουδαίο εξερευνητή Πιζάρο, θα πρέπει να γνωρίζεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κερδίσεις στο συγκεκριμένο φρουτάκι. Το gonzosquest gr σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις τα πάντα για τις λειτουργίες του διάσημου slot της NetEnt, ώστε να γνωρίζεις ακριβώς τι χρειάζεται για να βγεις κερδισμένος από το παιχνίδι.

Κέρδος στο Gonzo’s Quest

Η μεγαλύτερη διαφορά του Slot και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από την πλειονότητα, είναι το γεγονός της χιονοστιβάδας. Με κάθε επιτυχημένο συνδυασμό τα σύμβολα σπάνε, κατρακυλούν προς τα κάτω τα υπόλοιπα και έπειτα εκεί που υπάρχει κενό από το σύμβολο που έσπασε, αντικαθίσταται. Εφόσον υπάρχει ξανά εύστοχος συνδυασμός, γίνεται η ίδια διαδικασία, αλλά το κέρδος πολλαπλασιάζεται. Μπορεί να υπάρξει πολλαπλασιασμός έως και 4 φορές σε κάθε γύρισμα.

Υπάρχουν είκοσι υποχρεωτικές γραμμές πληρωμής στις πέντε στήλες συμβόλων του Gonzo’s Quest και απαραίτητη προϋπόθεση να για να υπάρξει το ελάχιστο κέρδος, είναι να βγουν τουλάχιστον τρεις ίδιες επιλογές συμβόλων. Στην προσπάθεια του παίκτη υπάρχει ακόμα ένας σύμμαχος, το σύμβολο Wild, που αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα ως μπαλαντέρ.

Ακόμα, προβλέπονται και δωρεάν περιστροφές. Εφόσον ο παίκτης βρει τα τρία ίδια σχετικά σύμβολα, υπάρχουν δέκα free spins (δωρεάν περιστροφές) όπου επίσης ισχύει το σύμβολο Wild αλλά και ο πολλαπλασιασμός.

Gonzo’s Quest πλεονεκτήματα

Μαζέψαμε τους λόγους για τους οποίους το Gonzo’s Quest θεωρείται ένα από τα κορυφαία φρουτάκια στα νόμιμα online live casino:

** Συμβατό τόσο από υπολογιστή όσο και από κινητό τηλέφωνο.
** Είκοσι γραμμές πληρωμής, σύμβολο Wild, πολλαπλασιαστής, Free Spins.
** Μπορεί να παιχτεί τόσο με κανονικά χρήματα όσο και με εικονικά χρήματα (δωρεάν).
** Το ποσοστό αποπληρωμής αγγίζει το 96%.
** 3D γραφικά, ήχος
** Ποντάρισμα από 0.20 ευρώ ανά γύρισμα

Συμβουλές για κέρδος

** Μπορεί να γίνει πρώτα παιχνίδι με την εικονική έκδοση, ώστε ο παίκτης να δει το slot, να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του και να καταλάβει ακριβώς τους τρόπους και τους συνδυασμούς που δίνουν κέρδος, πριν αποφασίσει να βάλει τα χρήματά του.

** Οι δωρεάν περιστροφές και το σύμβολο Wild λειτουργούν ως ένα επιπλέον «όπλο» για την παίκτη στην προσπάθεια να υπάρξει κέρδος .

** Το ποντάρισμα δεν είναι σταθερό και μπορεί να μεταβληθεί σε κάθε γύρισμα του τροχού. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 10 επιλογές πονταρίσματος με το χαμηλότερο στα 0.20 ευρώ και το υψηλότερο στα 50 ευρώ ανά γύρισμα.

 

No Comments

Post A Comment